Hoe het WOMENdurance team 2016 eindigt en 2017 begint

2016 was een mooi jaar en ons team heeft mooie doelen bereikt. Ieder teamlid had leuke wedstrijden op de agenda, doelen zijn gehaald en vele trainingen zijn afgewerkt.

Marieke wilde in een triathlon het zwemonderdeel borstcrawlend en zonder stress doorbrengen, dit is gelukt; Marijcke had een 10km open water gezwommen met succes; Femke had de amphiman gedaan en had zo het koude water en trailrunning bedwongen; Gabriela heeft haar draai weer gevonden als mama en had een aantal achtste triathlons gedaan; Jobien had wat pech met een val met de fiets, ondanks dat heeft ze het lange afstand zwemmen ontdekt en heeft zo nog mooie evenementen gedaan; Dóra mocht van Fuerteventura naar Lobos 7km heen en weer zwemmen in zee en heeft het nomaden bestaan ontdekt; Jonnemei heeft de lange afstanden ontdekt en knalde op een marathon en halve triathlon; Nienke heeft afscheid genomen van Amsterdam door de halve marathon van Amsterdam te lopen en zich zo voor te bereiden op de verhuizing naar Hilversum. Josta kon als zwangere gelukkig nog wat sporten om vervolgens mama te worden van Thijs.

De laatste week van het jaar stond het team niet stil en werd sportief afgesloten door sommigen. Marijcke die op de valreep nog een Silvesterloop loopt, Josta die skiënd de laatste week van het jaar doorbrengt en daarbij nog wat door de bergen hardlooptrainingen afwerkt. Jobien die in Thailand de hitte bedwingt al rennend en zwemmend. Jonnemei die in Brazilië ook de hitte rennend en zwemmend doorbrengt, terwijl Gabriela nog de laatste dag van het jaar ervoor zorgt dat anderen hun sportdoelen nog halen voor 2016, al werkend in de sportschool.

En hoe starten wij dan het jaar 2017?

Gabriela en Josta doen een duurloopje, de mama’s van het team pakken elk moment dat er getraind kan worden!

Nienke die start het jaar met het maken van een klusplan voor het nieuwe huis. Femke die is maximaal gaan uitbuiken in Zwolle, genietend van haar zwangerschapsverlof en is overgegaan op mooie wandelingen ipv hardlopen. Dóra heeft de stilte op gezocht en is 10 dagen een retraite gaan doen. Mentale voorbereiding op alles wat komen gaat. Marieke is naast een duurloop ook als aapje te bewonderen in de klimrekken.

Zie hieronder wat het team zoal even doet op 1 januari 2017.

Jobien in Thailand

Marieke haar duurloop

Jonnemei haar zwemtraining

Marieke los met haar duurloop op alternatieve wijze 😉

Marieke Monkey

Jobien in de fitness tempel in Thailand

Nienke in voorbereiding op verhuizing Hilversum

 

 

Marijcke bij de Silvesterloop

Josta hardlopen in Oostenrijk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het was een heerlijk jaar en anders dan anders, maar ieder teamlid heeft mooie dingen bereikt. En ondertussen zijn de plannen voor 2017 al in de maak. Onder andere gaan we als team gezamenlijk veel wedstrijden starten. Beginnend met de Amphiman in mei. Op 14 mei 2017 gaan we in verschillende duo’s op alle afstanden starten. Kort-midden en lang. Rennen en zwemmen worden veel afgewisseld, koud water zwemmen, trailrunning, het gaat allemaal gebeuren in het mooie Belgie. En Femke zal zorgen voor verdere uitbreiding van onze supportcrew begin 2017. Verder zullen we in Amsterdam bij meerdere triathlons aanwezig zijn, dus tot dan!!!

We wensen iedereen een top nieuw sportief jaar. Dat er vooral weer veel gelachen mag worden tijdens de sport evenementen en we zien jullie bij de start of langs de kant om ons aan te moedigen.

Happy 2017!!!!

En dank aan onze sponsors voor afgelopen jaar. Athlete sports world, Swimfantastic, Smart Athlete, USC, Trispiration.

Dit bericht is geplaatst in Blogs & Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.