Nieuw seizoen op het punt van uitbarsten

RH20160226-0060Foto’s gemaakt door Rob Huibers  www.photo.nl

Er gebeurt een heleboel in deze maanden bij Womendurance! We hebben nieuwe kleding binnen, mooie foto’s laten maken (al hebben we nog geen complete teamfoto kunnen maken) en maken ons klaar voor uitdagende wedstrijden m.b.v. trainingsschema’s van coach Josta van Trispiration. De komende maand staat niet alleen in het teken van de start van het seizoen met de eerste triathlons op de planning, maar ook nog allerlei gave activiteiten!

NIENKEZo zal het team op zondag 3 april meelopen met de Rokjesdagloop waarbij we ons hebben ingeschreven voor 5 of 10 km hardlopen. Josta zal de 5 km wandelend afleggen met een grote zwangere buik en puppy Ben. Na de loop zullen we ’s middags vanaf 16:00 uur het seizoen aftrappen met een borrel in de Sportvoeding Triathlon showroom, dat Matthias voor ons heeft opengesteld. Team captain Josta zal die middag presenteren over het team: prestaties van 2015 vs. de doelen van 2016. Vrienden, familie, sponsoren en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom en kunnen zich aanmelden via Facebook evenement.marieke

De week daarop staat er weer een grote actie gepland tijdens een van de Swimfantastic Friday avonden: we organiseren een grote wetsuit – trisuit – zwemkleding testavond, onder leiding van Bart en Vanessa van Smart Athlete. Hier zullen we weer prachtige (neoprenen) pakjes uitstallen bij het zwembad (voor mannen én vrouwen) en kan men materialen testen in het zwembad. Meld je aan voor dit evenement via ons email-adres of via de Facebook evenementenpagina.

En om de maand april nóg gekker te maken, start ook de eerste 6-weekse triathloncursus van dit jaar vanuit het USC Universum op donderdag 14 april. Meer informatie over de cursus kan je ook hier lezen of op de website van het USC. Dames en heren zijn van harte welkom bij de cursus, waarin we zo veel mogelijk kennis door willen geven aan sporters die fantaseren over hun eerste triathlon dit jaar óf triathleten die graag meetrainen in de groep om hun kennis en conditie bij te spijkeren.

Nederland, Amsterdam, 26-02-2016. Foto: Rob Huibers. Trainingsfoto's, portretten en groepsportretten van Swimfantastic. Sportfondsenbad Amsterdam Oost. Publicatie zonder complete naamsvermelding (fotograaf etc) is niet toegestaan.

Vanaf mei gaat eindelijk ook het Flevoparkbad haar deuren openen en kunnen we buiten zwemmen in het 50m-bad! Swimfantastic Fridays zullen soepel overlopen in de Wonderful Wednesdays van mei t/m augustus. Hier zullen wij als team ook vertegenwoordigd staan, zowel als lifeguard en als zwemmers. We hebben er heel veel zin in en hopen in de komende maanden weer veel te leren van Total Immersion (TI) coaches Marjon, Giel en Tine.

Foto’s gemaakt door Rob Huibers  www.photo.nl
Dit bericht is geplaatst in Blogs & Nieuws met de tags , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.